Torturi

Reteta Tortul Buturuga Dulce

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 
barizoana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tortul Buturuga Dulce este o reteta deja clasica de care se bucura toti, cu mic cu mare. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 20 de oua.

ingrediente

Blaturi:
   *10 oua
   *10 linguri de zahar
   *10 linguri de faina
Crema:
   *10 oua intregi
   *500 gr unt sau 2 pachete de rama
   *3 linguri de cacao
   *400 gr zahar

mod de preparare

Tortul Buturuga Dulce este o reteta deja clasica de care se bucura toti, cu mic cu mare. Pentru aceasta reteta de tort va trebuie 20 de oua.
Pentru blat amestecati 5 oua intregi cu 5 linguri de zahar pana devin o crema. Apoi se adauga cele 5 linguri de faina se amesteca. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina, se fac 2 blaturi fiecare din 5 oua, cand sunt coapte de ruleaza intr-un servet umed.

Pentru crema cele 10 oua intregi, zaharul si cacaua se fierb pe bainmarie pana se ingroasa, apoi se lasa la racit, cand este rece se bate cu mixerul pana se spumeaza, impreuna cu untul, se umple ruladele si se orneaza dupa preferinte.


Tortul Buturuga Dulce se poate servi si cu frisca.
Pentru o crema reusita,ideala este o Oala de fiert lapte de la Kitchen shop, eu am folosit-o si da rezultate excelente.

Incearca si Tort de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortul Buturuga Dulce" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.