Briose cu capsuni si glazura de ciocolata este un desert delicios care va fi imediat indragit de copii. Profitati de capsunile proaspete si aromate pentru a prepara acest desert.
Briosele cu capsuni si glazura de ciocolata sunt un desert delicios care va fi imediat indragit de copii.
Bati untul moale cu zaharul, galbenusurile si vanilia. Incorporezi albusurile batute spuma tare. Adaugi treptat faina cernuta amestecata cu prafulde coptsi laptele, amestecand usor cu o spaula sau lingura de lemn.
Tai capsunile si le adaugi in compozitie, coaja de portocala si omogenizezi. Ungi cu unt formele de briose sau pui cosulete de hartie, le umpli 3/4 cu aluat, asezi capsuni deasupra taiate felii subtiri.
Introduci tava cu briose cu capsuni si glazura de ciocolata la cuptor, la foc potrivit pentru 35 minute.
Briosele cu capsuni si glazura de ciocolata se servesc atat calde cat si reci. Sunt delicioase!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCui nu-i place salamul de biscuiti?! M-am gandit sa va prezint reteta de baza asa cum am preluat-o de la mama si bunica mea....
Salam de biscuiţi, reţetă cu fructe confiateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii