Briose cu capsuni si glazura de ciocolata este un desert delicios care va fi imediat indragit de copii. Profitati de capsunile proaspete si aromate pentru a prepara acest desert.
Briosele cu capsuni si glazura de ciocolata sunt un desert delicios care va fi imediat indragit de copii.
Bati untul moale cu zaharul, galbenusurile si vanilia. Incorporezi albusurile batute spuma tare. Adaugi treptat faina cernuta amestecata cu prafulde coptsi laptele, amestecand usor cu o spaula sau lingura de lemn.
Tai capsunile si le adaugi in compozitie, coaja de portocala si omogenizezi. Ungi cu unt formele de briose sau pui cosulete de hartie, le umpli 3/4 cu aluat, asezi capsuni deasupra taiate felii subtiri.
Introduci tava cu briose cu capsuni si glazura de ciocolata la cuptor, la foc potrivit pentru 35 minute.
Briosele cu capsuni si glazura de ciocolata se servesc atat calde cat si reci. Sunt delicioase!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!
Ciorba ruseascaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosPentru ca sarbatorita se numeste Anka era musai sa dau si numele tortului tot Anka. La multi ani Anka !
Desert tort AnkaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii