Dulciuri

Reteta culinara Budinca cu paste si branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
beatricecristian postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Budinca de dovlecei (reteta video)"
 
Budinca cu paste si branza de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste aveti nevoie de branza, paste fainoase, stafide, zahar, lapte si oua.

ingrediente

   500 g branza proaspata de vaci 4 oua 1 pachet de paste fainoase (melcisori sau chiar spaghete) stafide
   zahar dupa gust (minim 5 linguri)
   un vf de cutit de sare
   coaja rasa de lamaie
   zahar vanilinat Pentru sos:un galbenus de ou
   300 ml lapte
   1 lingura faina
   1 zahar vanilinatPentru uns tava:50 g unt sau margarina
   2 linguri pesmet

mod de preparare

Budinca cu paste si branza de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza. Se adauga stafidele si coaja de lamaie si totul se amesteca cu pastele scurse de apa. Intr-o forma unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza toata compozitia. Se face un sos dintr-un galbenus de ou, faina, zahar vanilinat si lapte si se toarna peste compozitia din tava.Se introduce in cuptorul incins cca. 15 -20 minute.
Budinca cu paste si branza de vaci se poate servi si rece si calda.

Incearca si Tortulet broasca testoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite