Dulciuri

Reteta Crema Alba-ca-Zapada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.
2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.
3. Dupa ce

ingrediente

   100 g iaurt mai gras
   3 oua
   50 g zahar
   1 pliculet cu zahar vanilat
   150 g faina
   1 lingurita cu unt
   coaja de lamaie
   sare

mod de preparare

1. Freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat.


2. Adauga faina proaspat cernuta, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.


3. Dupa ce s-au incorporat ingredientele, pune coaja de lamaie si albusurile batute spuma.


4. Compozitia astfel obtinuta toarn-o in forme unse cu unt si tapetate cu putina faina.


5. Lasa la cuptor aproximativ o ora. Dupa ce s-au racorit , rastoarna budinca pe farfurioare si stropeste-o cu putin suc de portocale.
Se serveste la rece
Incearca si Gogosele libaneze cu iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Alba-ca-Zapada" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite