Dulciuri

Reteta Inelus-invartecus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
2. Presara faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.
3. Adauga ouale unul

ingrediente

   250 g faina
   100 g unt
   50 ml ulei
   100 g zahar
   1 pliculet cu zahar vanilat
   2 oua
   1 galbenus
   sare

mod de preparare

1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.


2. Presara faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.


3. Adauga ouale unul cate unul si amesteca energic. Toarna apoi uleiul si framanta pana se incorpereaza complet. Aluatul astfel obtinut lasa-l sa se odihneasca 30 de minute.


4. Intinde din aluat foi potrivit de groase. Taie din el fasii de 2 cm grosime si 10-15 cm lungime.


5. Rasuceste fasiile si uneste-le la capete. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge covrigeii cu galbenus si coace la cuptor 20-30 de minute.
Se servesc dupa ce s-au racit complet.
Incearca si Cornuri cu rahat
Daca ti-a placut reteta noastra "Inelus-invartecus" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.