Nuci cu crema de cacao este o prajitura delicioasa. Reteta e simpla asa ca puteti sa o faceti impreuna cu copiii. Aveti nevoie de cacao, faina, margarina si zahar.
Nuci cu crema de cacao este o prajitura delicioasa. Reteta e simpla asa ca puteti sa o faceti impreuna cu copiii. Se amesteca ingredientele bine dupa care se pune faina atat incat sa iasa o coca ce sa nu se lipeasca de maini.Se framanta ceva vreme caci cu cat framantam cu atat devine mai frageda. Se inveleste in folie de plastic dupa care se da la rece 2 ore.Dupa care se scoate se fac bilute mici.
Forma speciala se incinge, se unge cu unt, se pun bilutetle, se preseaza si se pun pe flacara sa se coaca. Dupa coacere se rastoarna si se lasa la racit.
Crema se face orin amestecarea margarinei cu zaharul pudra, cacao, zaharul vanilat si nuca.
Se umple jumatatile de nuci cu crema apoi se unesc si se trec prin zahar pudra vanilat
Se servesc la desert.
Alte retete de prajitura recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii