Dulciuri

Reteta Prajitura Branzolino

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
juliet postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina.
2. Adauga zaharul, un praf de sare si cateva picaturi de esenta de vanilie.
3. Dup

ingrediente

   250 g branza de vaci
   2 linguri cu zahar
   1 lingura cu gris
   1 ou
   75 g smantana

mod de preparare

1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina.


2. Adauga zaharul, un praf de sare si cateva picaturi de esenta de vanilie.


3. Dupa ce s-au incorporat, pune oul batut si grisul.


4. Toarna compozitia astfel obtinuta intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina.


5. Lasa la cuptor la foc moderat cam 30-40 de minute, pana capata o usoara crusta aurie.


6. Decoreaza prajitura cu felii de caise sau piersici din compot.
Incearca si Tort curcubeu cu crema de unt, colorat natural
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Branzolino" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.