Soricel de branzica este un aperitiv cu branza care cu siguranta va prinde la cei mici. Este haios, iar daca copilul este mai marisor puteti prepara aperitivul chiar cu el.
Soricel de branzica
Deoarece baietelului meu nu-i place branzica am decis sa-l pacalesc putin si sa-i atrag atentia de la ceea ce mananca prin modul de prezentare a preparatului din farfurie. De aceea am decis ca branzica proaspata de vaci (100 gr) sa o amestec cu 2 lingurite de unt si cu putina sare. Se omogenizeaza foarte bine pana se obtine o pasta fina, apoi se toaca putin marar sau patrunjel si se adauga in pasta de branzica.
Se orneaza totul pe o felie de painica pana se obtine forma unui soricel. Pentru urechiusi am folosit felii subtiri de morcov ( dar se poate folosi ridiche sau castraveti), nasucul si ochisorii i-am facut din bucatele de masline iar musetile din ceapa verde. Se poate aseza pe farfurie alaturi de alte preparate pentru copilasi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii