Tarta cu spanac si branza este un delicios fel de manare pe care il puteti pregati si impreuna cu copii. Aveti nevoie de spanac proaspat sau congelat si 300 g foi de placinta.
Tarta cu spanac si branza poate deveni un fel principal, dar pentru ca il puteti consuma atat cald si rece poate la fel de bine sa fie o gustare sau un aperitiv. Mai intai se spala si se fierbe un pic spanacul.
Intr-o tigaie se rumeneste ceapa,iar cand aceasta devine sticloasa puteti adauga si spanacul.
Mai adaugati o cescuta de apa si lasati sa fiarba. Condimentati si dupa ce ati aoprit focul adaugati branza si oul batut
Intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina puneti primul strat de foietaj, undegti cu unt topit si puneti spancul si acoperiti apoi cu foietaj. Ungeti din nou cu unt si dati apoi tarta cu spanac si branza la cuptor pentru circa 40 de minute
Tarta cu spanac si branza poate fi servita calda sau rece, eventual cu un sos de iaurt cu usturoi.
Alte retete cu spanac recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii