Bebelusi > 12 luni

Reteta Urzici si panac la cuptor, cu ou

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala urzicile si se oparesc in apa cu sare, cat sa fie pe jumatate fierte si se scurg bine de apa. Separat, se spala spanacul si se stoarce. Intr

ingrediente

   200 gr urzici
   300 gr spanac
   3 cepe mici
   1 cana lapte
   ulei de masline
   1 ou

mod de preparare

Se spala urzicile si se oparesc in apa cu sare, cat sa fie pe jumatate fierte si se scurg bine de apa. Separat, se spala spanacul si se stoarce. Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline, cepele tocate fin. Se sting cu un strop de lapte, apoi se pun urzicile tocate mare. Dupa ce incep sa sfaraie, se adauga si spanacul si restul de lapte. Se lasa sub capac pana se caleste spanacul. Tot amestecul se potriveste de gust si se pune intr-o forma de dat la cuptor sau in mai multe de marimea unei portii pentru copii. Se face un cuib la mijloc, unde se sparge oul. Se da la cuptor pentru 15 minute la 180-200 de grade.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Placinta cu dovleac Urzici cu mamaliga
Incearca si Supa crema de spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici si panac la cuptor, cu ou" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bebelusi > 12 luni
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.