Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza. Ceapa, patrunjelul, morcovii se curata.
Pentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza. Ceapa, patrunjelul radacina, morcovii se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala; din jumatate se extrage sucul, iar restul se taie rondele subtiri. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Carnea se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovi si patrunjel radacina. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, cca 500 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb cca 20 minute. Sosul obtinut se strecoara peste carne, se adauga suc de lamaie si se fierb inca 5 minute.
Anghemachtul de miel cu cartofi si legume se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur, rondele de lamaie si patrunjel verde deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii