Antricot de vita umplut

Pentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Laptele se fierbe. Cartofii se spala, se curata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 100 g/50 g
  • apa - 500 ml
  • antricot de vita - 600 g
  • unt - 25 g
  • pasta de tomate - 25 g
  • ulei - 100 ml
  • rosii conserva - 100 g
  • faina - 50 g
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci
  • oua - 1 bucata
  • cascaval - 50 g
  • lapte - 100 ml
  • vin alb - 25 ml
  • patrunjel - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • orez - 50 g
  • sare si piper dupa gust
  • cartofi - 750 g

Mod de preparare

Pentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Laptele se fierbe. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se fierb in apa cu sare. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie marunt (cele conservate se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie marunt). Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Orezul se alege de impuritati si se spala. Oul se spala sub jet de apa rece, se fierbe pana la consistenta tare, se curata de coaja si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Orezul se fierbe in 300 ml apa, impreuna cu jumatatile de cuburi MAGGI, pentru mai multa savoare, si se raceste. Ciupercile se inabusa in 10 g unt si se racesc. intr-un vas se amesteca orezul cu ciupercile, patrunjelul verde, cascavalul, sarea si piperul. Bucatile de antricot se umplu cu aceasta compozitie, se ruleaza, se trec prin 25 g de faina, se pune intr-un vas cu 25 ml ulei si se inabusa cca 15 minute. Separat, in alt vas, se prepara un sos din 50 ml de ulei, 25 g faina si pasta de tomate, se fierbe cca 8 minute si se paseaza peste bucatile de antricot. Se fierb impreuna 5 minute, se adauga sare si vin. Se prepara un piure din cartofi, lapte si unt.

Antricotul de vita umplut se serveste cald, cu garnitura din piure de cartofi, sos si decor de rosii.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Sirop din muguri de brad
2
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
3
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Prajiturele cu cocos si lamaie
Bucataras.RO

Prajiturele cu cocos si lamaie

Vegane...si irezistibile!

Prajiturele cu cocos si lamaie
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola