Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se
Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se spala si se pune intr-un vas peste feliile de slanina, impreuna cu ceapa tocata si morcovul taiat felii. Varza fiarta se pune in jurul ei, se adauga sare, piper si zeama de carne. Se acopera vasul cu un capac si se baga in cuptorul incalzit, sa fiarba pana este gata.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii