Mancaruri cu carne

Reteta Biftec elvetian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se pastreaza in uleiul in ca

ingrediente

   6 felii muschi de vaca
   sare
   piper macinat
   1 ceasca de ulei
   usturoi
   1 pahar de vin alb
   o jumatate de lamaie
   1 ou

mod de preparare

Se trec feliile de muschi prin ou batut, apoi prin faina si se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte. Se pastreaza in uleiul in care s-au facut si se acopera cu un pahar de vin alb. In sosul acesta se adauga : zeama de la o jumatate de lamaie, sare si usturoi tocat marunt. Se fierbe totul acoperit un sfert de ora, dupa care se scot biftecurile pe un platou garnisit cu legume sote si se acopera cu sosul in care s-au facut.



Se servesc calde.





Alte retete culinare:





Ghiveci de legume


Mancare de mazare


Ardei copti
Incearca si Cotlet de porc vanatoresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec elvetian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.