Mancaruri cu carne

Reteta Biftec tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de trei ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin

ingrediente

   1/2 kg muschi de vaca
   1 galbenus
   1 lingura ceapa tocata foarte marunt
   1 lingura patrunjel tocat
   1 lingura mustar
   1 virf cutit piper
   2 linguri ulei de salata
   1 lingurita otet
   sare

mod de preparare

Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de trei ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat.
Se serveste garnisit cu felii de lamiie
Incearca si Mazare cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.