Mancaruri cu carne

Reteta Biftec tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
liliana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la mo

ingrediente

   500g muschi de vitel proaspat pe care il tocati sau il taiati cu cutitul daca va pricepeti
   o ceapa mica taiata foarte fin
   un ou
   sare
   piper
   Worchestershire Sauce (Lea & Perrins e cel mai bun) - cam 2-3 linguri
   doua feliute de unt

mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca. Si se paseaza pina devin o pasta omogena. Eu pasez cu doua furculite, cu una tin carnea si cu cealalta pasez ca la morcovul fiert.


Pasez toata carnea de mai multe ori (4-5 ori), trec o data prin ea, o adun in mijloc si incep din nou pina se omogenizeaza compozitia si ajunge ca o pasta. In timpul pasatului gust si adaug sare, piper si sos Worcestershire pina sint multumita de gust.


Eu adaug untul la pasat, altii il prefera pe piinea prajita.


Se serveste pe piine proaspata usor prajita, atita cit sa se intareasca exteriorul iar interiorul sa ramina moale.





Reteta propusa de: Takitakikatoka
Incearca si Piept de pui picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.