Mancaruri cu carne

Reteta Braciole

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
 Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si piper. Am pus in blender sem

ingrediente

   700 gr pulpa de vita taiata in 4 felii de aproximativ 0
   8 cm
   4 felii de prosciutto
   2 linguri seminte de pin
   2 linguri de Pecorino Romano rasa
   2 catei de usturoi
   rasi
   2 linguri de patrunjel taiat marunt
   100 ml ulei de masline
   o conserva mare de rosii
   50 g pasta de tomate
   2 frunze de dafin
   3 frunze de busuioc proaspat
   rupte in fasiutze mici
   1 ceapa uscata medie
   tocata marunt
   2 morcovi
   tocati marunt
   2 tulpini de telina
   tocate marunt
   250 ml vin rosu
   faina
   sare
   piper

mod de preparare

Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si piper. Am pus in blender semintele de pin, patrunjelul, branza si usturoiul si le-am tocat marunt.


Am pus amestecul peste feliile de carne. Apoi le-am rulat strans, bagand capetele inauntru si le-am legat cu ata de bucatarie, dupa care le-am tavalit prin faina si le-am pus la prajit, le-am intors pe toate partile pana s-au rumenit, cam 15 minute.


In alta cratita am pus la calit ceapa, telina si morcovii. Le-am lasat sa stea cam 10 minute (rulourile de carne se prajeau in vremea asta), timp in care am scos la inaintare conserva de rosii, busuiocul, pasta de tomate, foile de dafin si vinul rosu, dupa cele 10 minute am adaugat conserva de rosii, frunzele de dafin si pasta de tomate. Am pus in sos braciolele, am adaugat vinul rosu si doua cani de apa. Am dat focul mic, am acoperit si am lasat sa fiarba incet cam 2 ore, pana ce carnea a fost moale si sosul scazut. La sfarsit am pus busuiocul si am mai lasat 2 minute. Am scos atele, am taiat felii


si am pus sosul peste feliile taiate.


Se pot servi alaturi de paste sau gnocchi.


Alte retete recomandate:

Incearca si Fileuri de curcan cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.