Braciole

 Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si piper. Am pus in blender sem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Braciole

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vita taiata in 4 felii de aproximativ 0
  • 8 cm
  • 4 felii de prosciutto
  • 2 linguri seminte de pin
  • 2 linguri de Pecorino Romano rasa
  • 2 catei de usturoi
  • rasi
  • 2 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 100 ml ulei de masline
  • o conserva mare de rosii
  • 50 g pasta de tomate
  • 2 frunze de dafin
  • 3 frunze de busuioc proaspat
  • rupte in fasiutze mici
  • 1 ceapa uscata medie
  • tocata marunt
  • 2 morcovi
  • tocati marunt
  • 2 tulpini de telina
  • tocate marunt
  • 250 ml vin rosu
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si piper. Am pus in blender semintele de pin, patrunjelul, branza si usturoiul si le-am tocat marunt.

Am pus amestecul peste feliile de carne. Apoi le-am rulat strans, bagand capetele inauntru si le-am legat cu ata de bucatarie, dupa care le-am tavalit prin faina si le-am pus la prajit, le-am intors pe toate partile pana s-au rumenit, cam 15 minute.

In alta cratita am pus la calit ceapa, telina si morcovii. Le-am lasat sa stea cam 10 minute (rulourile de carne se prajeau in vremea asta), timp in care am scos la inaintare conserva de rosii, busuiocul, pasta de tomate, foile de dafin si vinul rosu, dupa cele 10 minute am adaugat conserva de rosii, frunzele de dafin si pasta de tomate. Am pus in sos braciolele, am adaugat vinul rosu si doua cani de apa. Am dat focul mic, am acoperit si am lasat sa fiarba incet cam 2 ore, pana ce carnea a fost moale si sosul scazut. La sfarsit am pus busuiocul si am mai lasat 2 minute. Am scos atele, am taiat felii

si am pus sosul peste feliile taiate.


Se pot servi alaturi de paste sau gnocchi.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Sirop din muguri de brad
2
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
3
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Briose cu afine
4
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Ciorba de salata verde
5
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Parteneri
Prajiturele cu cocos si lamaie
Bucataras.RO

Prajiturele cu cocos si lamaie

Vegane...si irezistibile!

Prajiturele cu cocos si lamaie
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola