Mancaruri cu carne

Reteta Budinca de brinza cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
duta_12791 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul

ingrediente

   2 kg spanac
   300 g telemea de vaca sau oaie dupa gust
   3 linguri pasta tomate
   2 oua
   1 legatura ceapa verde
   usturoi dupa gust
   sare
   2 linguri ulei
   1 cana orez fiert

mod de preparare

Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul. Brinza se da pe o razatoare mare. Se bat bine ouale. Spanacul fiert se toaca si se amesteca cu toate ingredientele, se pune intr-un vas si se da la cuptor 30 min.
Se serveste cald, cu smintina sau iaurt deasupra
Incearca si Miel provensal
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de brinza cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.