Mancaruri cu carne

Reteta Budinca de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se alege carne slaba, se da prin masina de tocat, se amesteca cu costita afumata taiata fasii subtiri, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Peste am

ingrediente

   250 g carne tocata
   250 g costita afumata
   ficatei de pasare
   1 ceasca de vin alb
   sare
   piper macinat
   2 cepe
   2 oua

mod de preparare

Se alege carne slaba, se da prin masina de tocat, se amesteca cu costita afumata taiata fasii subtiri, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Peste amestec se pun doua cepe tocate fin si doua oua crude. Se omogenizeaza cu o lingura de lemn, se rastoarna amestecul intr-o forma


unsa cu unt si tapetata cu felii subtiri de ficat de pasare. Se acopera cu vin si se lasa la foc potrivit.



Alte retete mincare recomandate





Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti


Ghiveci de legume
Incearca si Friggione rapid cu perisoare
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.