Mancaruri cu carne

Budinca de fidea cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se inabusa in grasime cu car

ingrediente

   300 gr. fidea
   1/2 kg carne de vitel
   vaca sau porc
   1 ou
   2 cepe
   sare
   piper
   1 lingura bulion
   pesme

mod de preparare

Se fierbe fideaua in apa clocotita cu sare si se strecoara. Se prepara carnea ca si pentru o musaca. Se taie ceapa marunt se inabusa in grasime cu carnea tocata, cu putina apa, o lingura de bulion si se lasa sa scada. Cind este rece se mai trece odata prin masina, se adauga oul, sarea si piperul, amestecindu-se totul bine. Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet un rind de fidea, un rind de carne, deasupra raminind un rind de fidea. Se pot adauga doua oua intregi batute, iar vara si un pahar de zeama de rosii crude. In loc de carne se poate pune brinza. Se coace la cuptor la foc potrivit.
Incearca si Tocana de pasare cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fidea cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite