Mancaruri cu carne

Reteta Carne alla pizzaiola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
pop_23661 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosi

ingrediente

   3 catei de usturoi
   2 cepe mari
   1 cutie de rosii decojite
   4 linguri de ulei de masline
   oregano
   sare
   piper
   250 gr. mozzarela
   500 gr. muschiulet de porc

mod de preparare

Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosiile taiate cubulete, si condimentele. Cand a scazut sosul, carnea taiata felii se aseaza deasupra si se pune un capac. Dupa 2 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte, se mai lasa 2 minute, dupa care se pune peste mozzarella taiata felii, se stinge focul si se mai lasa doua minute cu capac.

Se serveste cu paine proaspata sau cu cartofi natur.
Incearca si Mincarica de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne alla pizzaiola" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.