Mancaruri cu carne

Carne cu busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Traxler Arthur 7641 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul

ingrediente

   1/2kg carne de porc sau vita
   piper
   sare
   o lingura de busuioc macinat
   1/2 litri bulion
   250ml vin alb sec
   ulei

mod de preparare

Se taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu putin piper si se pune vinul peset ea. Se opareste la foc redus. Cind carnea este aproape gata (trei sferturi) se adaga o lingura de busuioc si apoi bulionul, se continua sa se firba pina carnea va fi gata.
Cu cartofi natur
Incearca si Ragu de pui cu mango
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite