Mancaruri cu carne

Carne de berbec cu tocana de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se pr

ingrediente

   500 gr. carne de berbec
   600 gr. cartofi
   2 buc. morcovi
   1 buc. radacina patrunjel
   1 buc. ceapa
   2 linguri bulion de rosii
   2 linguri unt sau untura
   1 lingura faina

mod de preparare

Carnea de berbec (piept sau spata), spalata si luata de pe oase, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in tigaie. Cind este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina. Apoi se asaza intr-o cratita, se adauga bulion de rosii, se toarna 2-3 pahare de supa sau apa fierbinte si se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit. Dupa 1 1/2 - 2 ore (la miel dupa 40-50 minute) se trece carnea intr-o cratita mai putin adinca si se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin (1-2 foi) si 6-8 boabe de piper(sau o bucatica de ardei iute). Toate acestea se sting cu sosul strecurat de la carnea inabusita si se pun din nou la fiert 1/2 ore.
Mincarea se asaza pe un platou si se presara cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt
Incearca si Piept de pui cu praz a la Gabor
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de berbec cu tocana de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite