Mancaruri cu carne

Reteta Carne de porc cu sos de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa car

ingrediente

   500 gr carne de porc si vita
   300 gr prune uscate
   1 legatura frunze de telina
   ulei
   sare
   piper
   apa
   pasta de rosii
   1 praz
   1 ceapa

mod de preparare




Se pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute, dupa care se scoate carnea, se adauga apa, prazul tocat marunt, sare, piper, prunele, pasta de rosii si se lasa totul la fiert. Cand e aproape gata, se pune carnea si se lasa la fiert pana e gata.
Se poate decora cu praz si felii de lamaie.





Alte retete culinare:





Mancare de mazare Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac
Incearca si Placinta cu pui si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de prune" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.