Mancaruri cu carne

Reteta Carne de vitel cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si

ingrediente

   350 g ciuperci
   o ceapa mare
   25 g unt
   o lingura mustar
   o lingura pasta de tomate
   150 ml concentrat de vita
   225 g antricot de vita
   o lingura ulei de floarea soarelui
   sare
   piper
   o lingura boia
   150 ml smintina

mod de preparare

Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si si fierb la foc mic. Carnea se curata de grasime si se taie in fisii, apoi se prajeste. Se aduaga boiaua de ardei si se incorporeaza carnea in amestecul de ciuperci. Se toarna smintina.
Se serveste cu orez fiert, presarat cu patrunjel proaspat tocat.
Incearca si Pirjoale moldovenesti cu legume si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.