Mancaruri cu carne

Reteta Carne inabusita cu cartofi (Niku-Jaga)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
CristinaK 5778 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amest

ingrediente

   (pentru 4 persoane): o ceapa
   140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri)
   1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime)
   2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru)
   1 lingurita praf ghimbir
   1 lingura ulei vegetal
   2 linguri zahar
   2 linguri sos de soia
   2 linguri sake(sau vin alb)
   240 ml apa sau supa (pentru aroma
   preferabil sa fie de peste)
   3 linguri mazare fiarta

mod de preparare

Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele
Incearca si Friptura la gratar cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne inabusita cu cartofi (Niku-Jaga)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.