Mancaruri cu carne

Reteta Ceafa gratinata cu sos special

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
danut_20278 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se sareaza, pipereaza, aromeaza dupa gust si se frige pe gratar. 0,7 kg rosii se coc pe gratar. Ardeii grasi se coc pe gratar. Restul de rosii

ingrediente

   6 buc. ceafa desosata
   1 kg rosii
   3 ardei grasi
   3 ardei iuti verzi
   1 litru supa carne + legume
   1 legatura patrunjel
   1 buc. usturoi
   2 lingurite miere
   1 pahar ulei
   2 lingurite otet
   sare
   piper
   aroma friptura

mod de preparare

Carnea se sareaza, pipereaza, aromeaza dupa gust si se frige pe gratar. 0,7 kg rosii se coc pe gratar. Ardeii grasi se coc pe gratar. Restul de rosii + 1 ardei gras se toaca bucati si se calesc usor in tigaie cu uleiul. Usturoiul se freaca cu ulei. Rosiile si ardeiul coapte se curata de pielita si se paseaza in vas. Sosul din tigaie racit se pune in vas. Se pune patrunjelul tocat marunt si crema de usturoi, se pune sare, piper, miere, ardeii iuti si se dilueaza cu supa.
Se serveste cu paine coapta intreaga pe jar
Incearca si Friptura impanata din carne de vaca
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa gratinata cu sos special" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.