Mancaruri cu carne

Reteta Ceapa umpluta cu salam

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura
adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare

ingrediente

   6 cepe mari
   200 gr salam dat prin masina de tocat
   1/4 pachet de unt
   pesmet alb
   fin
   sare

mod de preparare

Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura


adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare.


Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt.


Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor.


Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet.


Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare





Salata orientala


Salata cruditati


Salata bulgareasca
Incearca si Ciocanele de pui picante, marinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu salam" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.