Mancaruri cu carne

Reteta Chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa.

ingrediente

   150 g carne de vaca sau de porc foarte slaba
   1 felie franzela uscata
   1 lingura apa calda
   1 lingurita suc de ceapa
   sare

mod de preparare

Pentru chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite.



Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat.


Incearca si Budinca de clatite cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de carne de vaca cu pireu de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.