Mancaruri cu carne

Reteta Chiftelute in sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte put

ingrediente

   500 gr carne
   1 ceapa mare
   1 felie de paine
   sare
   piper
   ulei
   sos de rosii
   patrunjel verde tocat
   1 ou
   1 frunza dafin
   faina

mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca, se caleste in foarte putin ulei si se pune in amestecul de carne. Se adauga sare, verdeata, piper si un ou, dupa care se framanta bine cu mana. Se formeaza chiftelute mici si rotunde, care se dau apoi prin faina si se prajesc in ulei. Dupa ce s-au prajit, se toarna peste ele un sos de rosii, se adauga o foaie de dafin, se sareaza si se pun la fiert pana dau in clocot o data.
Se servesc calde.





Alte retete culinare:





Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Incearca si Rinichi cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.