Mancaruri cu carne

Reteta Ciocanele de pui cu lamaie si paprica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
andu4bidden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.

ingrediente

   6 ciocanele
   o lamaie mica
   o lingura de paprica (boia dulce sau iute)
   o lingurita de oregano
   3 catei de usturoi
   ulei
   sare si piper.

mod de preparare

Pentru ciocanele de pui cu lamaie si paprica se unge o tava cu ulei. Ciocanelele se dau cu sare si piper si se aseaza in tava.

Usturoiul de piseaza si se ung ciocanelele cu el. Se presara apoi o lingura de boia si oregano peste ele. Se rade peste ele coaja de la o jumatate de lamaie.
Jumatatea de lamaie se stoarce intr-o cana si se completeaza cu apa, apoi se adauga peste ciocanele.

Se da tava la cuptor pentru 45-60 de minute, in functie de cuptor, intorcandu-le si pe partea cealalta.

Ciocanelele de pui cu lamaie si paprica se pot servi cu cartofi, orez, salate etc.


Incearca si Mancare cu legume mexicane, cartofi, ficatei si cotlet de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu lamaie si paprica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.