Mancaruri cu carne

Reteta Ciocanele de pui Dijon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.
Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge

ingrediente

   16 cioc`nele de pui (pulpe inferioare)
   1 ceap` medie
   2 linguri mu[tar Dijon (cu hrean)
4 PORTII:
   100g maionezA
   100g miez de paine maruntit
   50g telemea de oi rasa
   150ml ulei
   4-5 frunze de menta
   2 lingurite zeama de lamaie
   sare
   piper

mod de preparare

Amesteca intr-un vas maioneza, mustarul, ceapa tocata cat mai marunt, zeama de lamaie si frunzele de menta.


Omogenizeaza bine, si cu acest piure unge ciocanelele de pui pe toate partile.


Trece-le, apoi, prin painea sfaramata, amestecata cu telemeaua rasa, si preseaza-le cu mana, pentru a se lipi bine de ele miezul de paine si branza.


Incinge intr-o tigaie uleiul si prajeste ciocanelele, la foc potrivit, circa 10-15 minute sau pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Pofta buna!





Reteta Ciocanele de pui Dijon este propusa de dansheff





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si Pulpa de porc marinata, la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui Dijon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.