Mancaruri cu carne

Reteta Ciocanele si aripi la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
Marginean Andrei 7623 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se zdrobesc toate condimentele impreuna pana se face ca un mujdei. Dupa ce ati terminat de facut acest sos de marinat, se amesteca cu aripile de pui (

ingrediente

   1 catel mare de usturoi
   1 lingurita seminte coriandru macinate
   1 lingurita paprika rosie
   1 lingurita sare
   zeama de la 1 lamaie (sau helas)
   10 bucati aripi (sau ciocanele amestecate)

mod de preparare

Se zdrobesc toate condimentele impreuna pana se face ca un mujdei. Dupa ce ati terminat de facut acest sos de marinat, se amesteca cu aripile de pui (ciocanelele) si se lasa la marinat in frigider cam 1 ora - 2 ore. Dupa ce puiul este marinat se da la cuptor cu o lingura de margarina pana aripile sunt coapte (aproape 1 ora). Se verifica cu o scobitoare sa nu mai iasa "sange" din carne.
Cu cartofi piure, garnitura de orez, la alegerea dumneavoastra
Incearca si Ficatei de pui cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele si aripi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.