Mancaruri cu carne

Reteta Ciolan in coca cu bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
e curata bine ciolanul, se spala.
Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40

ingrediente

   1 ciolan (crud)
   1 catel de usturoi
   1 ou
   200 ml bere
   4 linguri faina (fina)
   Ulei pentru prajit

mod de preparare

e curata bine ciolanul, se spala.


Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa sarata, se fierbe cca 40 de minute. Se scurge si se raceste.


Preparare:


Usturoiul se curata si se zdrobeste. Carnea se taie in fasii de 2 cm.





Oul se bate spuma cu berea, se adauga faina, putina sare si usturoiul. Se obtine o compozitie densa de placinte. Daca nu este suficient de densa, se mai adauga putina faina.





Carnea taiata felii se da prin aluat si se rumeneste in ulei incins si abundent.





Carnea se scoate pe prosop de hartie ca sa absoarba excedentul de ulei si sa ramana calda.
Alte retete mancare recomandate





Ciorba radauteana


Mazare cu smantana


Tocanita mazare
Incearca si Chiftele marinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan in coca cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.