Mancaruri cu carne

Reteta Ciulama de pui cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mona postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se

ingrediente

   un pui de 1
   5 kg
   2 linguri de ulei
   2 cepe
   1 ardei gras
   1 gogosar
   4 catei de usturoi
   2 linguri de faina
   300 ml smantana

mod de preparare

Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele 2 linguri de faina si se amesteca pana nu mai sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min. Cand s-a oprit focul de adauga cei 3 catei de usturoi pisati bine.

Se serveste cu mamaliguta
Incearca si Medalion din piept de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.