Se curata gaina, se spala in mai multe ape si se pune sa fiarba intr-un vas descoperit cateva ore. La jumatatea timpului de fierbere se adauga in supa
Se curata gaina, se spala in mai multe ape si se pune sa fiarba intr-un vas descoperit cateva ore. La jumatatea timpului de fierbere se adauga in supa zarzavatul curatat si spalat si sarea necesara. Cand carnea este bine fiarta, se ia oala de pe foc si se pregateste sosul alb. Se pune faina cu untul inmuiat intr-o oala emailata, se amesteca fara intrerupere pana cand faina se incorporeaza bine, se subtiaza pasta cu supa amestecand mereu cu o lingura de lemn. Cand amestecul arata ca o smantana subtire, se micsoreaza focul si se fierbe un sfert de ora, amestecand din cand in cand. Se adauga bucatile de carne, apoi se sareaza si se pipereaza ciulamaua.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.
Alte retete care contin carne:
Aripioare de pui
Mazare cu pui
Tocanita de vitel
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii