Pentru coltunasi cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se fierbe in apa rece cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie marunt.
Pentru coltunasi cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se fierbe in apa rece cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Spanacul proaspat se curata, se spala bine, se opareste si se taie marunt (cel conserva se scurge de lichid). Cascavalul se curata de coaja si se rade. Din faina, oua, apa si sare se face o coca. Din coca se intinde o foaie subtire si se taie patrate cu latura de 6 cm. Se prepara o compozitie din carne, spanac, ou, sare si piper dupa gust, cu care se umplu patrate de coca. Coltunasii obtinuti se fierb in apa cu sare si cubul MAGGI. Se scot din apa, se scurg, se aseaza in tava unsa cu margarina, se presara cascaval si se introduc la cuptor 10 minute.
Coltunasii cu carne de pui se servesc calzi, cu sos de tomate alaturi.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii