Mancaruri cu carne

Reteta Copanele de pui cu bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
julianaranghiuc postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.
In acelas

ingrediente

   8 copanele de pui sau carne de pui care va place
   aripi sau piept
   2 caciulii de usturoi
   1 ceapa mare
   1 morcov
   15-20 piñones
   bacon taiat cubulete
   400gr.ciuperci champiniones proaspete
   o cutie de bere
   sare si piper
   ulei de masline
   o foaie de dafin

mod de preparare

Carnea de pui dupa ce condimenteaza cu sare si piper, se frige la foc mare pana se rumeneste, dupa care se scoate si se pastreaza separat.

In acelasi ulei se adauga pe rand si se caleste usturoiul taiat felii, ceapa la fel taiata felii, morcovul taiat rondele, piñones, bacon taiat in cubulete, si in final ciupercile taiate felii.

Cand toate sunt calite, se adauga bucatile de carne, o foaie de dafin, si cutia de bere.

Se lasa la fiert o jumatate de ora dupa care se serveste.
Se pune intr-o tava de portelan.



Pofta buna!



Alte retete culinare pui se gasesc aici:



Retete cu piept de pui,

Reteta de pui, a la Jamie Oliver

Tocanita piept de pui
Incearca si Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.