Mancaruri cu carne

Reteta Cordon bleu din carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   filé de porc (fara os) - 600 g
   sunca presata - 200 g
   cascaval - 150 g
   pesmet - 150 g
   faina - 100 g
   ulei - 200 ml
   oua - 2 bucati
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se curata de coaja, se taie felii mai groase (1 cm) si apoi se taie betisoare. Sunca presata se taie precum cascavalul. Fileul de porc se bate cu ciocanul de batut snitele, se adauga cascaval, sunca, se ruleaza (precum sarmalele), se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajeste in ulei pe ambele parti.




Cordon bleu din carne de porc se serveste cald, cu diferite garnituri (cartofi prajiti, piure de cartofi, etc.).


Incearca si Pulpe de pui cu sos de mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.