Mancaruri cu carne

Reteta Cornuri umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Vlad_19576 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascav

ingrediente

   cornuri/baghete
   salam/sunca
   cascaval (branza topita
   telemea
   etc)
   margarina
   condimente
   lapte

mod de preparare

Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascaval (taiate foarte marunt) si condimentele dupa gust. Aveti grija sa nu iasa o pasta care sa curga - daca trebuie mai inmuiati cu putina margarina. Umpleti cornurile cu aceasta pasta si apoi asezati-le intr-o tava. Ungeti-le cu putina apa pe deasupra si apoi presarati cascaval ras.
Se servesc simple sau fiecare dupa fantezia proprie si dupa gusturi: cu ketchup, hrean, maioneza, etc. Cantitatile sunt la alegerea fiecaruia. De obicei sunt 2 bucati de persoana
Incearca si Tocana de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.