Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle.
Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle. Se caleste ceapa in ulei, impreuna cu morcovul, ardeiul, toate tocate marunt. Se condimenteaza si se adauga peste cus cus. Se mai adauga menta verde, tocata marunt. Se dezgolesc oasele cotletelor, si se arcuieste carnea in asa fel incat sa formeze o coroana. Se pune coroana in tava, se adauga putin ulei si 200 ml vin. Se umple coroana cu cus cus si se asaza usturoiul curatat in tava. Se da tava la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand coroana este rumenita uniform.
Coroana de miel umpluta se serveste calda, ornata cu frunze de menta.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiO prajitura buna de sezon si pentru ca ne plac visinele!
Prajitura marmorata cu visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii