Mancaruri cu carne

Reteta Coroana de miel umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle.

ingrediente

   10 cotlete de miel
   500 gr cus cus
   1
   2 l apa
   1 morcov
   1 legatura menta
   1 ardei gras
   1 ceapa
   4 linguri ulei de masline
   10 catei usturoi
   200 ml vin alb
   sare
   piper

mod de preparare

Pentru coroana de miel umpluta se opareste cus cus-ul intr-un castron cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa sa se umfle. Se caleste ceapa in ulei, impreuna cu morcovul, ardeiul, toate tocate marunt. Se condimenteaza si se adauga peste cus cus. Se mai adauga menta verde, tocata marunt. Se dezgolesc oasele cotletelor, si se arcuieste carnea in asa fel incat sa formeze o coroana. Se pune coroana in tava, se adauga putin ulei si 200 ml vin. Se umple coroana cu cus cus si se asaza usturoiul curatat in tava. Se da tava la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand coroana este rumenita uniform.


Coroana de miel umpluta se serveste calda, ornata cu frunze de menta.



 

Incearca si Roast beef a la Jamie
Daca ti-a placut reteta noastra "Coroana de miel umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.