Mancaruri cu carne

Reteta Coroana umpluta cu miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatirea aluatului
Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore.
Pentru umplutura dam carnea prin

ingrediente

Pentru aluat:
   400g margarina
   2 oua
   10 linguri apa
   1 kg faina
   Pentru umplutura
   1 kg carne de miel fara os
   2 catei usturoi
   1 ceapa
   sare
   piper
   Pentru garnitura
   mazare boabe
   morcovi
   rosii

mod de preparare

Pregatirea aluatului


Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore.


Pentru umplutura dam carnea prin masina de tocat si o amestecam cu ceapa si usturoi tocat marunt. Din aluat oprim o bucata pentru decor iar din restul aluatului intindem o foaie dreptunghiulara. In el vom coace coroana.


Turnam umplutura pe centrul foii apoi rulam. Din aluatul oprit decupam deiferite figurine.


Se lipesc de rulou cu galbenus sau ungem tot ruloul cu galbenus si plicam figurinele.


Dam la cuptor di lasam 45 de minute.


Cand e gata punem coroana pe un platou rotund iar in goll din mijloc asezam legumele fierte, mazarea, etc.
Incearca si Pui cu legume si sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Coroana umpluta cu miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite