Mancaruri cu carne

Reteta Costita de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se spala cu apa rec

ingrediente

   1 kg costita
   usturoi
   1 ceasca de ulei
   sare
   1 legatura patrunjel verde
   1 lingura de unt
   cimbru
   1 lingurita boia de ardei

mod de preparare

Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se spala cu apa rece, se pune intr-o forma cu o ceasca de apa calda si o ceasca de ulei, dupa care se introduce forma in cuptorul cald. Dupa o ora friptura se intoarce si se sareaza. Se mai adauga apa daca este nevoie, se condimenteaza cu cimbru si se coloreaza cu boia de ardei dulce. Se lasa la cuptor inca o ora iar cand este gata, se adauga o lingura de unt si o lingura de patrunjel verde tocat, dupa care se mai tine inca zece minute in cuptor.
Se serveste cu legume rasol si salata de sezon.





Alte retete culinare:





Friptura de pui


Ciorba radauteana


Chiftele
Incearca si Friptura Puskin
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite