Mancaruri cu carne

Reteta Costite umplute servite cu ghiveci de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in puti

ingrediente

   400-500 gr costita de porc
   100 gr carne tocata de porc
   sare
   piper
   1 lingurita de boia
   chimen
   3 catei de usturoi
   1 buc de vinete
   1 ceapa rosie
   2 ardei
   2 rosii
   2 cartofi fierti
   50 gr slanina afumata
   150 ml vin alb

mod de preparare

Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in putin ulei, se condimenteaza dupa gust cu usturoi zdrobit. Se toarna peste ele vin alb si se lasa la fiert cateva minute. Se pregateste ghiveciul de legume in felul urmator: se curata vinetele, rosiile, ceapa, cartofii fierti, ardeii, si se tai bucatele impreuna cu slanina afumata. Se caleste slanina cu ceapa iar apoi se adauga si restul legumelor. Se adauga un pic de vin alb la ghiveci si se lasa sa fiarba.
Alte retete recomandate:





Dovlecei umpluti


Tocanita de pui
Incearca si Frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite umplute servite cu ghiveci de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.