Cosulete umplute sunt de fapt niste clatite cu carne si ciuperci servite intr-un mod deosebit. Prima data trebuie sa pregatiti aluatul de clatite. Se amesteca ingredientele pentru clatite si se coc pe rand.
Se pregateste apoi umplutura: Intr-o tigaie se adauga untul, ceapa taiata marunt, se presara zaharul, se adauga pieptul de pui tocat cubulete si ciupercile tocate marunt.
Se lasa 2-3 min sa se caleasca putin, se condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp se aleg cateva fire de patrunjel mai lungi sau de ceapa verde si se pun deoparte, restul se toaca marunt si se adauga peste umplutura.
Pe fiecare clatita se pune cate o lingura de umplutura, in mijloc. Se aduna toate capetele si se leaga cu firele de patrunjel sau ceapa verde.
Clatitele se pun intr-o tava, se presara cascavalul si se dau la cuptor pentru 10 min.
Cosuletele umplute se servesc calde.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe