Se zbrobesc verdeturile impreuna cu usturoiul, dupa care se freaca cu sare si ulei de masline. Cotletele de berbecut se ung cu aceasta marinata se pun intr-un vas acoperit sau intr-o punga inchisa si se lasa la rece cateva ore sau cel mai bine peste noapte. Dupa acest interval cotlete de berbecut se pun intr-u n vas termorezistent, se stropesc cu ulei de masline si vin alb, mai potrivim de sare si piper, se acopera si se pune totul la cuptor. Se coace la 200°C timp de o ora, apoi indepartam capacul si le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa 30 de minute de cand le punem in cuptor putem sa le intoarcem pe cealalata parte si sa mai punem cateva fire de verdeata, apoi punem staniolul la loc.
Cu garnitura de cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe