Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de miel aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit.
Dupa racire se

ingrediente

Ingrediente:
   1 kg cotlet de miel cu costite cu tot
   50 ml ulei
   rozmarin
   sare
   piper
Pentru sosul marinat:
   1 pahar ulei
   2 pahare apa
   1 pahar otet de vin
   2 cepe taiate rondele
   cimbru
   dafin
   boabe de piper
   3 catei de usturoi
   sare

mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc potrivit.


Dupa racire se adauga usturoiul zdrobit.


Se curata cotletele de pielite


Se toarna sosul marinat peste cotletele curatate, se acopera vasul si se lasa 4-5 ore la marinat in frigider.


Se scot cotletele de la marinat, se ung cu ulei, se aseaza intr-o tava cu putina apa impreuna cu putina apa, o crenguta de rozmarin, sare, piper dupa gust si se introduc la cuptor.


Cotletele se vor stropi din cand in cand cu sosul din tava.


Impreuna cu cotletele se pot adauga legume (cartofi morvovi) care se vor servi ulterior ca si garnitura
Incearca si Pui umplut cu struguri si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel aromat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.