Amestecam intr-un castron: ustuoi pisat, zeama de lamaie si ulei de masline. Saram si piperam. Punem cotletele intr-o tava de cuptor mai mica. Turnam
Amestecam intr-un castron: ustuoi pisat, zeama de lamaie si ulei de masline. Saram si piperam.
Punem cotletele intr-o tava de cuptor mai mica. Turnam deasupra sosul de lamaie, acoperim tava cu folie de aluminiu si o punem la cuptor.
Dupa 20 de minute indepartam folia si lasam cotletele inca 15 minute sa se rumeneasca. Scoate tava si acoper-o din nou cu folie cam 10 min.
Amestecam zaharul, otetul, apa fierbinte si jumatate de metan tocata marunt. Fierbem sosul 5 min. Stingem si lasam la infuzat un sfert de ora. Scoatem frunzele care si-au pierdut culoarea.
Turnam sosul peste cotlete si aromatizam cu restul de menta proaspata.
Servim cu piure
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradReteta de preparare a papanasilor Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii