Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de miel cu sos mentolat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:20m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Amestecam intr-un castron: ustuoi pisat, zeama de lamaie si ulei de masline. Saram si piperam.
Punem cotletele intr-o tava de cuptor mai mica. Turnam

ingrediente

   4 cotlete de miel
   2 catei usturoi
   1 lamaie
   3 lg cu ulei de masline
   2 ling. cu zahar brun
   1 lingura otet
   1 cana cu apa fierbinte
   1 leg. de menta verde
   sare
   piper

mod de preparare

Amestecam intr-un castron: ustuoi pisat, zeama de lamaie si ulei de masline. Saram si piperam.


Punem cotletele intr-o tava de cuptor mai mica. Turnam deasupra sosul de lamaie, acoperim tava cu folie de aluminiu si o punem la cuptor.


Dupa 20 de minute indepartam folia si lasam cotletele inca 15 minute sa se rumeneasca. Scoate tava si acoper-o din nou cu folie cam 10 min.


Amestecam zaharul, otetul, apa fierbinte si jumatate de metan tocata marunt. Fierbem sosul 5 min. Stingem si lasam la infuzat un sfert de ora. Scoatem frunzele care si-au pierdut culoarea.


Turnam sosul peste cotlete si aromatizam cu restul de menta proaspata.
Servim cu piure
Incearca si Tocanita de praz cu crenwursti
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel cu sos mentolat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.